Bursa'da Motosikletli Kapkaççı Yakalandı

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, (DHA)- BURSA'da 4 kadının çantalarını kapıp kaçan motosikletli şüpheli, güvenlik kameraları görüntülerinden kimliği tespit edilerek yakalandı. Merkez Osmangazi İlçesi Maksem

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, (DHA)- BURSA'da 4 kadının çantalarını kapıp kaçan motosikletli şüpheli, güvenlik kameraları görüntülerinden kimliği tespit edilerek yakalandı.

Merkez Osmangazi İlçesi Maksem Mahallesi’nde, 58 yaşındaki G.Ö. adlı kadının çantası, motosikletli bir kişi tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.Yapılan kamera incelemeleri sonucunda şüphelinin daha önceden de farklı suçlardan kaydı bulunan ve Hürriyet Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki Yakın T. olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yapılan sorgulamasında, Yakın T.'nin, bu olay dışında 3 kadının daha çantalarını kapkaç yoluyla çaldığı belirlendi. Şüphelinin günün belirli saatlerinde, motosiklet ile kadınların yanına sokulup, çantalarını çaldığı ortaya çıktı. İncelenen kamera görüntülerinde ise kapkaç mağduru olan kadınların yaşadıkları şok nedeniyle bağırmalarının kamera görüntülerinin kayıtlarına yansıması dikkat çekti.

Sorgulaması tamamlanan Yakın T:, ifadesi alındıktan sonra adileyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: