Bursa'da Şafak Vaktinde Uyuşturucu Operasyonu

Bursa - Bursa'da, bir mahallede şafak vaktinde düzenlenen operasyonda, yaklaşık 1,5 kilogram esrar, bonzai, extacy hap ele geçirildi ve 30

Bursa - Bursa'da, bir mahallede şafak vaktinde düzenlenen operasyonda, yaklaşık 1,5 kilogram esrar, bonzai, extacy hap ele geçirildi ve 30 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 3 ay süren takipler sonucu Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde 30 eve şafak vaktinde eş zamanlı operasyon düzenledi.
Koç başı olarak bilinen aletlerle kapıları kırıp evlere giren 240 polis, narkotik köpekleriyle arama yaptı ve çıkınlarda yaklaşık 1,5 kilogram ağırlığında esrar, bonzai, extacy hap ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Ekipler, 6'sı kadın, 3'ü çocuk 30 kişiyi, "ticaret amaçlı uyuşturucu madde bulundurmak" ve "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamalarıyla gözaltına aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: