Bursa'da, "Sosyal Medya Ve Geleneksel Medya Üzerindeki Etkileri" Semineri

Bursa'da, "Sosyal Medya ve Geleneksel Medya Üzerindeki Etkileri" semineri düzenlenecek.

Bursa'da, "Sosyal Medya ve Geleneksel Medya Üzerindeki Etkileri" semineri düzenlenecek.

Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Kadir Akarkaya, yaptığı açıklamada, seminerin Tüm Bilişimciler ve Yazılımcılar Derneği ile ortak düzenlendiğini söyledi.

Akarkaya, 13 Nisan'da Ördekli Kültür Merkezi'nde yapılacak seminere konuşmacı olarak, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Bilişim Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Erhan Akyazı ile Doç. Dr. Cem Sefa Sütçü'nün katılacağını belirterek, "Teknolojik değişime bağlı olarak içinde bulunduğumuz dijital çağ, her geçen gün hayatımızın her alanına biraz daha etki ediyor, biçimlendiriyor ve alışkanlıklarımızı değiştiriyor. Medya sektörü de bu hızlı değişime ayak uydurmaya çalışıyor. İşte bu noktada yerel medyanın dijital çağa uyumu çok büyük bir önem arz ediyor. Bu bağlamda düzenlenen seminere, Bursalı yayıncılar başta olmak üzere, konuya ilgi duyan herkesi davet ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: