Bursa'da spor camiası, 2012 olimpiyatlarını değerlendirdi

Bursa’da spor camiasının temsilcileri, 2012 Londra Olimpiyatları öncesi değerlendirme toplantısı için Büyükşehir Belediyesi Acemler Tenis...

Bursa’da spor camiasının temsilcileri, 2012 Londra Olimpiyatları öncesi değerlendirme toplantısı için Büyükşehir Belediyesi Acemler Tenis Kafe Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’in başkanlık ettiği toplantıya, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçe belediyeleri, İl Özel İdaresi ve Uludağ Üniversitesi’nden spor temsilcileri ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

2012 Londra Olimpiyatları öncesi değerlendirme toplantısı için bir araya geldiklerini belirten Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, şöyle konuştu: "2012 olimpiyatlarında dünyanın en iyi sporcuları boy gösterecek. Ülke olarak olimpiyatlara hazırlanırken, kentimizin de en iyi şekilde temsil edilmesini arzu ediyoruz. Bu nedenle, bir araya gelmiş bulunuyoruz. Biliyorsunuz, olimpiyatlarda elde edilen başarılar ülkelere endeksleniyor. Bir ülkenin ‘Sporda varım’ demesi, olimpiyatlardaki derecesiyle özdeşleştiriliyor. Bu anlamda neler yapabiliriz-nasıl katkı koyabiliriz, bunu tartışıyoruz. Hazırlıkları gözden geçiriyoruz."

Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak ise 2012 olimpiyatları öncesinde kulüp olarak yaptıkları hazırlıklara değindi. Büyükşehir Belediyespor sporcularından Nihan Kantarcı’nın Atıcılık branşında 2012 olimpiyatlarına katılmayı garantilediğini belirten Başparmak, "Olimpiyatlarla alakalı olarak kotayı garantileyen tek sporcumuz Nihan Kantarcı. Atletizm branşında Elif Yıldırım isimli sporcumuzun durumu ise, olimpiyatlara kadar alacağı dereceler sonucunda belirlenecek. Onun da yarışmalarda yer almasını arzu ediyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Başparmak, Muhammet Haylaz isimli sporcularının da 2016 Yunanistan olimpiyatları için milli takım kotasına girdiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz