Bursa'da Su Kesintisi

BURSA  (AA) - Mudanya ilçesinde, altyapı çalışmaları nedeniyle yarın bazı yerleşim bölgelerinde su kesintisi uygulanacak. 

Mudanya ilçesinde, altyapı çalışmaları nedeniyle yarın bazı yerleşim bölgelerinde su kesintisi uygulanacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle ilçeye bağlı, İstanbul Caddesi (Burgaz Mahallesi), Çamlıbel mevkisi, Altıntaş Köyü, Kızılay İzci Kampı Rehabilitasyon Merkezi ve civarına, yarın 07.00 ile 23.30 saatleri arasında su verilemeyecek. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceği bildirilen açıklamada, vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: