Bursa'da taraftarın İbrahim Yazıcı'dan 4 isteği

Bursaspor taraftarları, Başkan İbrahim Yazıcı'dan yöneticilerini değiştirmesini istedi. Taraftar gruplarından Bursasporum.com adlı internet sitesinden yapılan...

Bursaspor taraftarları, Başkan İbrahim Yazıcı'dan yöneticilerini değiştirmesini istedi. Taraftar gruplarından Bursasporum.com adlı internet sitesinden yapılan açıklamada, İbrahim Yazıcı'ya Samet Aybaba ve Güvenç Kurtar dönemleri hatırlatıldı. Kötü giden işlerin Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına getirilmesiyle düzeldiği ve Sağlam'ın İbrahim Yazıcı'nın geleceğini kurtardığı belirtildi.
Ardından da 47 yıl sonra kulüp tarihinin ilk lig şampiyonluğuna ulaşıldığı vurgulandı. Kulübün sportif anlamda çok başarılı olduğu ancak en başarısız pazarlama ve reklam dönemi yaşandığı dile getirildi.
"Senin başkanlığında ve sonsuza kadar Ertuğrul Sağlam’la bu hedeflere gidebiliriz." ifadelerine yer verilen açıklamada, şöyle denildi:
"Başkanım biz yöneticilerinle gidemeyeceğimizi sana çok açık iletmek istedik. Sana desteğimiz sürüyor ama aşağıdaki konulara da senin dikkatini çekmek istiyoruz. Şampiyonluktan beri ana sponsorumuz yok. Tarihin en başarılı sportif sonuçlarının olduğu dönemde en başarısız pazarlama ve reklam dönemini yaşıyoruz. Senin belirttiğin rakamla yıllık 3 milyon dolardan 6 milyon dolar kaybımız var iki sene için."
Taraftarlar, transferlerin zamanında yapılamadığını, taratarlara sahip çıkılmadığı gibi, tutuklu taraftarların ailelerinin Özlüce'ye alınmadığını, kulüp tarihinde ilk kez yöneticilerin ağır cezada yargılandığını hatırlattı. Açıklamada, Yazıcı'dan istenilen konular şöyle sırladı:
"Başkanlığının uzun yıllar devam etmesini ve Ertuğrul Hoca ile birlikte sürmesini istiyoruz. Mevcut yöneticilerini istemiyoruz, ilk fırsatta ya da mümkünse hemen değiştirmeni istiyoruz ki kulübümüzün idari olarak da önü açılsın, orada da başarıdan başarıya koşalım. CEO olarak getirmek istediğin kişiyi istemiyoruz. Açık ve net. Camiamıza uymuyor. Futbolun çıkarları için değil, camiamızın çıkarları ve duruşu için tavır almanı istiyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz