Bursa’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’dan getirdikleri uyuşturucu hapları Bursa’da satmak isteyen 2 kişi, 940 paket Bonzai, 6 bin adet...

İstanbul’dan getirdikleri uyuşturucu hapları Bursa’da satmak isteyen 2 kişi, 940 paket Bonzai, 6 bin adet uyuşturucu ecstasy hap ve 1,5 kilogram esrar maddesi ile yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan aldıkları uyuşturucu maddesini Bursa’ya getirdiği belirlenen 2 kişi Bursa Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. Şahısların Sinandede Mahallesi’ndeki bir eve geleceğini tespit eden polis, evin yakınlarında beklemeye başladı. Ellerinde bir spor çanta ile gelen Rasim C. (21) ile Deryami E. (45) yakalandı. Çantada yapılan aramada, 940 paket uyuşturucu Bonzai maddesi ile 6 bin adet uyuşturucu ecstasy hap ve 1,5 kilogram esrar maddesi ile bulundu.

Reklam
Reklam

Uyuşturucu ve 6 ayrı suçtan sabıkası bulunan Rasim C.’nin uyuşturucu maddelerin kendisine ait olduğunu kabul ettiği, Deryami E.’nin ise bir şeyden haberinin olmadığını söylediği öğrenildi. Şahıslar, emniyetteki sorgularının ardından “uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: