Bursa'da Uyuşturucu Ve Kaçak Sigara Operasyonları

Bursa'da, polis tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu ve kaçak sigara sattığı iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da, polis tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu ve kaçak sigara sattığı iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, kentte uyuşturucu satıcılarına operasyon düzenledi. Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Asayiş ile Çocuk Şube Müdürlükleri ekipleriyle Yunus Timlerinin de katıldığı operasyonda, 10 eve eş zamanlı baskın yapıldı ve 12 kişi yakalandı. Ekipler, söz konusu adreslerde yaptıkları aramalarda, çok miktarda esrar, bonzai ve ecstasy tabletler ile iki tabanca, şarjör ve fişekler ele geçirdi. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde ise bir yolcu otobüsüyle 3 bin 840 paket kaçak sigara getirdiği belirlenen şüpheli de gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: