Bursa'da vücut geliştirme şampiyonası

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Vücut Geliştirme Şampiyonasına Bilecik'ten ferdi olarak katılan Kenan Yıldız 65 kiloda 3. oldu.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 aylık diyet ve çalışma programının ardından Bilecik'i temsilen üçüncü kez bir profesyonel müsabakaya katıldığını ve buradan da Türkiye 3'üncüsü olarak döndüğünü kaydetti.

Önceki yıllara göre almış olduğu derecenin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

''Kulüp ve sponsor desteği olmadan Türkiye 3'üncüsü olmaktan gurur duyuyorum. Ekip halinde bir çalışma olmamasının, ferdi olarak yalnız katılmış olmamın eksikliğini gördüm. Çünkü çok iyi biliyorum ki, hakemlerimiz birinci veya en kötü ihtimalle ikinci olmam gerekirken 3'üncülüğe layık gördü. Ancak bir sosyal paylaşım sitesinde müsabakayla ilgili videolar, fotoğraflar ve bunlara yapılan yorumlar da mevcuttur. Verilen karardan sonra seyircinin sitemi de ortada. Ama tüm olumsuzluklara rağmen kendi imkanlarımla Bilecik'imizi gerek Türkiye turnuvalarında gerekse Avrupa'daki müsabakalarda temsil etmeye devam edeceğim.''

Reklam
Reklam

Ekim ayında Dünya Şampiyonası için milli takım seçmeleri olduğunu, hazırlığımız 4 ay önceden başladığı için bir ay sonra diyete başlaması gerektiğini ifade eden Yıldız, ''Bu beni maddi olarak da etkileyecek. Ekim ayındaki yapılacak şampiyonaya katılamayacağım. Bir yıl sonraki şampiyonaya, Avrupa elemelerine hazırlanacağım'' dedi.

(RÇ-TAR-HY)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz