Bursa'da Yağlı Güreş Şenliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık ve Orhangazi'ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma Derneği (DAĞ-DER) ile ortaklaşa düzenlediği, "4. Yağlı Güreş Şenliği"

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık ve Orhangazi'ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma Derneği ile ortaklaşa düzenlediği, "4. Yağlı Güreş Şenliği" yapıldı. Botanik Park'ta düzenlenen şenlikte 300 pehlivan 13 farklı kategoride dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Baş kategorisinde ise 11 güreşçi kozlarını paylaştı. Final müsabakasında Hasan Tuna'ı yenen Ali Rıza Kaya, başpehlivan oldu. Bursalı güreşseverlerin ilgi gösterdiği şenlikte, dereceye giren pehlivanlara ödüllerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: