Bursa'da Yangın

Bursa'da merdiven boşluğuna bırakılan sönmemiş soba kömürünün kapıyı tutuşturmasıyla meydana gelen yangında, aralarında 10 aylık bebeğin de bulunduğu 5 kişilik

Bursa'da merdiven boşluğuna bırakılan sönmemiş soba kömürünün kapıyı tutuşturmasıyla meydana gelen yangında, aralarında 10 aylık bebeğin de bulunduğu 5 kişilik aile evin balkonunda mahsur kaldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Same sokaktaki bir binanın üçüncü katında ikamet eden Gülsen Aslan'ın dış kapının önüne bıraktığı sönmemiş kömür kovasının alev almasıyla yangın çıktı. Dumandan uyanan Aslan, eşini de uyandırdı. Yoğun duman nedeniyle evden çıkamayan aile, balkonda yardım bekledi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürerek balkondakileri evden çıkardı.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gülsen Aslan (37), eşi Bulut Aslan (40), 10 aylık kızları Melek Aslan, Damla Aslan (10) ve Ömer Aslan'ın (7) dumandan hafif şekilde etkilendiği belirtildi.

Muhabir: Mustafa Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: