Bursa'da Zehir Tacirlerine Şafak Baskını: 18 Gözaltı

  BURSA Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin, merkez ve Yenişehir ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonunda haklarında yakalama kararı bulunan 18 kişi

BURSA Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin, merkez ve Yenişehir ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonunda haklarında yakalama kararı bulunan 18 kişi gözaltına alındı. Kameralar tarafından görüntülenen operasyonda uyuştucu maddeler ele geçirildi.
Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler, Bursa'nın merkez ve Yenişehir ilçesinde, savcılıktan alınan izin ile daha önceden belirlenen 20 adrese eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Narkotik ekiplerinin yanı sıra, Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize, Çevik Kuvvet, İstihbarat ve Asyiş Şubesi ekiplerinin de katıldığı operasyonda, özel harekat polisleri, koçbaşı ile kapıları kırarak içeriye girerken, haklarında gözaltı kararı bulunan 18 kişi gözaltına alınırken kullanmak için üzerlerinde uyuştucu çıkan 42 kişi hakkında ise işlem yapıldı.
Narkotik köpeği 'Alfa' nında uyuştucu aradığı operasyonlarda, 1 hassas terazi, 30 gram metamfetamin, 7 gram bonzai, 5 adet extacy hap ile uyuştucu satışında kullanılmak üzere hazırlanan 150 satış poşeti ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: