Bursa'daki Cinayet

Bursa'da, bir cinayetle ilgili hakkında yakalama kararı bulunan zanlı tarafından 5 ay önce öldürülen kişinin annesi, olayın ardında başkalarının da

Bursa'da, bir cinayetle ilgili hakkında yakalama kararı bulunan zanlı tarafından 5 ay önce öldürülen kişinin annesi, olayın ardında başkalarının da olduğunu iddia ederek, Bursa Adalet Sarayı önünde yetkililerden yardım istedi.

Bursa Adalet Sarayı'na gelen Azize Girgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, sekiz yıl önce eşini kanserden kaybettiğini, 5 ay önce de tek evladı olan ve evin geçimi sağlayan oğlu Ahmet Girgin'in, daha önce iki ayrı cinayet olaylarına karıştığı iddia edilen kişi tarafından öldürüldüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Oğlunun "araba isteme meselesi" yüzünden öldürülmüş olabileceğine ihtimal vermediğini iddia eden Girgin, "Olayın ardında başkaları da var. Bulunup cezalarını çeksin" diyerek yetkililerden yardım istedi.

Girgin, iki torununun yetim kaldığını belirterek, "Tutunacak dalım kalmadı. Ekmek teknemi kaybettim. O benim her şeyimdi. Oğlum bir 'araba isteme meselesi' yüzünden öldürülmüş olamaz. Bunun arkasında başka şey var. Adaletten yardım istiyorum, devletimden yardım istiyorum. 10 kişiyi darağacına da assalar benim yavrumu getiremezler. Ama sebebi neydi- Yaptıranlar kimlerse onlar çıksın istiyorum. Adalete, devletime güveniyorum. Allah aşkına bana yardım edin. Siz de bir anne, siz de babasınız" diye konuştu.

Adliye merdivenlerine oturarak kalkmak istemeyen gözü yaşlı kadını, polis ekipleri sakinleştirdi.

İddiaya göre, merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde 5 ay önce, Tekirdağ'da işlenen bir cinayetle ilgili hakkında yakalama kararı bulunan Ubeyid Ç. (35) Görükle Mahallesi'nde yaşayan arkadaşı A.A'nın yanına gelmiş, gece saatlerinde dolaşmak için A.A'nın mahalleden tanıdığı 2 çocuk babası tekel bayisi işleten Ahmet Girgin'den (31) otomobilini istemişti. Girgin ile Ubeyid Ç. arasında tartışma çıkmış, bunun üzerine yolcu koltuğundan inen Ubeyid Ç, Ahmet Girgin'e tabancayla iki el ateş etmişti. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Girgin, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Reklam
Reklam

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı İrfaniye köyünde bir bağ evi bitişiğinde bulunan zeytinlikte yakalamıştı.

Muhabir: Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: