Bursa'daki Cinayet Ve Yaralama

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bir kişinin, motosikletini çaldığını iddia ettiği kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü ve akrabalarını da yaraladığı kavga, güvenlik kameralarına

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bir kişinin, motosikletini çaldığını iddia ettiği kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü ve akrabalarını da yaraladığı kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.

Davutkadı Mahallesi'nde yaklaşık 2 hafta önce, bisikletinin çalındığını öne süren Murat S. (28), yanına kardeşleri Arif (25), Kadem (32) ve Kerim S'yi (32) alarak, mahalledeki kahveye geldi. Murat S, burada motosikletini çaldığını öne sürdüğü Duran Dernek ve akrabaları ile tartışmaya başladı. İki grup arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Murat S, Duran Dernek'i göğsünden, Yunus Kaynak'ı (31) da karnından bıçakladı.

Reklam
Reklam

Akrabaları tarafından otomobille özel bir hastaneye kaldırılan Dernek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralı Yunus Kaynak, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Mahallede yaşananlar, bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Ellerindeki satır, bıçak ve av tüfeği ile kavga eden iki grubun polislerce sakinleştirilmeye çalışılması, kavgada yaralanan ve kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybeden Dernek'in akrabaları tarafından bir otomobile bindirilmesi, kayıtlarda saniye saniye yer aldı.

Öte yandan; gözaltına alınan Murat, Arif ve Kerem S. ile Cem D. ve Hakan D'nin sorgulamalarının devam ettiği, yaralı Kaynak'ın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Harun Kaymaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: