Bursa'daki dar yollar kamulaştırmayla genişliyor

Bursa’da genişletilmesi 20 yıldır konuşulan Davutkadı ile Zümrütevler arasındaki Dağ Yolu Caddesi’nde kamulaştırılan binaların yıkımına...

Bursa’da genişletilmesi 20 yıldır konuşulan Davutkadı ile Zümrütevler arasındaki Dağ Yolu Caddesi’nde kamulaştırılan binaların yıkımına başladı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesi Davutkadı ile Zümrütevler’i birbirine bağlayacak Dağ Yolu Caddesi’nde kamulaştırılan binaların yıkımına başladı.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile birlikte genişletilecek yolla ilgili incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım ilçesinde yıllardır beklenen bir sıkıntıyı daha çözüme kavuşturduklarını belirtti.
Keskin, “Bursa’nın özellikle kent merkezinde açılması, genişletilmesi yıllardır konuşulan yollar var. Bunlardan biri de Dağ Yolu Caddesi. Siyasi hayatımızda bu yolun açılmasıyla ilgili birçok basın toplantısı yapmıştık. Birçok yatırımda olduğu gibi bunu da çözüme kavuşturmak bize nasip oldu. Dağ Yolu Caddesi’nin genişletilmesi amacıyla kamulaştırılan 41 parselden anlaşılan 20’sinin yıkımına başlattık. Diğer parsel sahipleriyle de görüşmelerimiz sürüyor. Bu yol açıldığında, kazanan Yıldırım ve Bursa olacak.” diye konuştu.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de "Yıldırım Belediyesi olarak bizim de ilçemizde yaptığımız yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıkımla Teleferik bölgesine çıkış kolaylaşacak. Vatandaşlarımızdan çalışmalar sırasında anlayış bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz