Bursa'daki Gerginlik

Bursa'da, bir grup BDP'linin 28 Ekim'de "cezaevlerindeki açlık grevlerine destek vermek amacıyla" AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı'na yürümesi üzerine çıkan

Bursa'da, bir grup BDP'linin 28 Ekim'de "cezaevlerindeki açlık grevlerine destek vermek amacıyla" AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı'na yürümesi üzerine çıkan ve aralıklarla devam eden olayların ardından dün akşam saatlerinde Yavuzselim Mahallesi'nde iki grup arasında yaşanan gerginlik sırasında ağır yaralanan 31 yaşındaki kişinin tedavisi sürüyor.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Yavuzselim Mahallesi'nde iki grup arasında yaşanan gerginlik sırasında ağır yaralanan İlker Kaya'nın (31), Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor.

Reklam
Reklam

Kaya'nın sağlık durumunda bir değişikliğin olmadığı kaydedildi.

Bu arada, olaylarla ilgili olarak polis ekiplerince gözaltına alınan 4 kişinin, Cumhuriyet savcılığı tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Soruşturma sürüyor.

Öte yandan, güvenlik birimleri, mahalle ve çevresinde gereken tedbirleri almaya devam ediyor.

Muhabir: Doğukan Altınay / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: