Bursa'daki Kazada Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Hasköy yakınlarında kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen...

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Hasköy yakınlarında kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi ve yaralanan 3 kişinin isimleri belli oldu.

Saat 14.00 sıralarında Hasköy yakınlarında meydana gelen kazada, Ziya Yurtseven'in (43) kullandığı 19 UF 573 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Recep Tanrıverdi yönetimindeki 16 L 3883 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenerek tarlaya düşen hafif ticari araçta bulunan Sayit Gür (54) ve Ayşe Tulübaş hayatını kaybetti. Yaralanan Aynur Gür (41), Emirhan Gür (7) ve Sürücü Recep Tanrıverdi ise olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz