Bursa'daki Miras Paylaşımı Kavgası

Orhangazi ilçesinde, miras paylaşımı nedeniyle kavga ettiği yeğenini silahla vurarak öldürdüğü ileri sürülen kişi, Mersin'de polise teslim oldu.

Orhangazi ilçesinde, miras paylaşımı nedeniyle kavga ettiği yeğenini silahla vurarak öldürdüğü ileri sürülen kişi, Mersin'de polise teslim oldu. Alınan bilgiye göre, 17 Eylül'de, ilçeye bağlı Üreğil köyünde yeğeni Raşit Elbek'i tabancayla ateş edip öldürdükten sonra olay yerinden kaçtığı iddia edilen ve Mersin'de polise teslim olan Beyhan F. (61), gözaltına alındı. Beyhan F, sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı. Üreğil köyünde, babasıyla zeytinliklerine giden Raşit Elbek ile burada karşılaştığı dayısı Beyhan F. arasında tartışma çıkmış ve taraflar ayrılmıştı. Bir süre sonra yeniden zeytinliğe gelen Beyhan F'nin, yanında bulunan tabancayla ateş ettiği öne sürülen Elbek, olay yerinde ölmüştü. Beyhan F'nin ise önce traktörle evine gittiği, daha sonra buradan otomobilini alıp kaçtığı iddia edilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: