Bursa'daki Özel Bir Hastaneye Yönelik Yolsuzluk Operasyonu

Bursa'da özel bir hastanede, "SGK'lı hastalarla ilgili işlemlerde yolsuzluk yapıldığı" iddiasıyla tutuklanan 2 kişi, bir üst mahkemeye yapılan itiraz sonucu,

Bursa'da özel bir hastanede, "SGK'lı hastalarla ilgili işlemlerde yolsuzluk yapıldığı" iddiasıyla tutuklanan 2 kişi, bir üst mahkemeye yapılan itiraz sonucu, serbest bırakıldı.

Sanıkların avukatları, bir üst mahkemeye başvurarak müvekkillerinin tahliyelerini talep etmeleri üzerine, Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi hakimi, delillerin toplanmış olmasını dikkate alarak, sanıkların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına hükmetti.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 10 kişiden, özel hastanenin genel müdürü N.K ve genel müdür yardımcısı R.Ö, nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı. Diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan 10 kişinin, muayene olmayan hastaları muayene edilmiş gibi gösterdikleri ve 2010 yılı kayıtlarına göre bir günde 180 kişinin emarını çektikleri iddia edilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz