Bursa'daki spor tesislerine bir yenisi daha eklendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Vatan Mahallesi Spor Tesisleri, başta Vatan Spor Kulübü olmak üzere...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Vatan Mahallesi Spor Tesisleri, başta Vatan Spor Kulübü olmak üzere bölgedeki tüm amatör spor kulüplerine hizmet verecek.
Vatan Spor Kulübü başta olmak üzere bölgedeki spor tesislerinin kullanımı için projelendirilen Vatan Mahallesi Spor Tesisleri’nin inşa çalışmaları tamamlandı. Açılış öncesi tesislerde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yetkililerden bilgi aldı.
Bursa’da altyapıdan ulaşıma, tarihi kültürel mirastan turizm yatırımlarına kadar her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Altepe, Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmekte kararlı olduklarını söyledi.
Bursa’yı geleceğe taşıyacak büyük projeleri hayata geçirirken, halkın taleplerini de öncelikli olarak hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Altepe şunları kaydetti:
"Öncelikli hedefimiz; halkımızı bulunduğu mahallelerde mutlu etmek. Bu amaçla parklar, yeşil alanlar, eğitim, spor kültür tesisi gibi tüm sosyal donatı alanlarının her mahallede olması için çalışmalarımız sürüyor. En önemli zenginliğimiz olan gençlerimizin de yaşadıkları semtlerde daha sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için amatör kulüplerimize de desteklerimiz sürüyor.
Spor salonları, yüzme havuzları, futbol sahaları, basketbol, voleybol sahaları, karate salonu ve golf sahaları gibi 90’ın üzerinde spor yatırımını başlattık. Çünkü sporda başarı ancak tesisleşme ile sağlanıyor. Hangi bölgeye tesis kazandırdıysak o bölgelerden ulusal başarılar gelmeye başladı. Bu sayede Bursa milli takımlara altyapıdan en fazla sporcu gönderen iller arasında yer alıyor".
İnşaatı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak tesis bünyesinde 60 x 90 ebatlarında suni çim saha, 430 metrekare alanlı sporcu soyunma binası ve 18 araçlık otopark da bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz