Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da, il merkezi ve İnegöl ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 50 kişiden 33'ü tutuklandı.

Bursa'da, il merkezi ve İnegöl ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 50 kişiden 33'ü tutuklandı. Alınan bilgiye göre, zanlılar, İnegöl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra gruplar halinde adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden 33'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 17'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bursa ve İnegöl'de dün sabah 24 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 50 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında 110 kilogram esrar, 340 gram bonzai ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: