Bursa'daki zabıtalar koordinasyonu sağlayacak

Bursa'nın merkez Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, Mudanya, Gürsu ve Kestel ilçelerinin zabıta müdürleri koordinasyon toplantısında...

Bursa'nın merkez Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, Mudanya, Gürsu ve Kestel ilçelerinin zabıta müdürleri koordinasyon toplantısında bir araya geldi.
Merinos Parkı Göl Kafe'de gerçekleşen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, merkez ilçelerin zabıta müdür yardımcıları, zabıta komiserleri ve eski zabıta müdürleri de katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, koordinasyon toplantısına eski zabıta müdürlerinin katılmasının ayrı bir önemi bulunduğunu belirtti.
Aynı mantığı kendilerinin de Büyükşehir bünyesinde uygulamaya aldıklarını ve eski belediye başkanları için kürsü ayırdıklarını Karadağ, "Eski başkanlarımız ‘keşke’ dediklerini şimdi bizimle paylaşıyorlar. Biz de tecrübeyi, keşke demeden uygulamaya alıyoruz. Bu olay, hem belediye olarak bizim hem de Bursa'nın şansı. Aynı güzelliği zabıtada görüyoruz. Bu istişarenin büyüyerek sürmesini diliyorum. İnşallah sizin tecrübeleriniz sadece merkez ilçelere değil de diğer 17 ilçeye, Türkiye’ye örnek olur." diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Mahmut Turna ise toplantının hem kaynaşma hem de eski müdürlerin bilgilerinden yararlanma amacını taşıdığını söyledi.
Turna, merkez ilçelerle koordinasyonu sağlama görevlerinin bulunduğunu ve bu çerçevede bir araya geldiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz