Bursa'daki Zincirleme Trafik Kazası

Karacabey ilçesinde, 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında ölen ve yaralanan kişilerin kimlikleri belirlendi.

Karacabey ilçesinde, 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında ölen ve yaralanan kişilerin kimlikleri belirlendi. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada, Bursa-Karacabey karayolunun 58. kilometresinde Adnan Çiçek idaresindeki 34 UDL 42 plakalı otomobille çarpışan Feyzullah Bozdeveci'nin Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların, sürücü Basri Bahtiyar, Şerif Bahtiyar ve Meral Bozdeveci olduğu saptandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Adnan Çiçek'in kullandığı araçtaki 5 kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: