Bursa'dan Kısa Kısa

 İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde bulunan salon, yeni tasarımı ve dizaynı ile modern bir görünüme kavuştu.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde bulunan salon, yeni tasarımı ve dizaynı ile modern bir görünüme kavuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Yıllardan beri yıpranan ve kullanıma elverişli olmayan tesisteki salonumuzu, yeni bir tasarım ve dizayn ile güzel bir görünüme kavuşturduk." dedi. -Turhan Tayan'dan BESOB'a ziyaret CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, BESOB Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Arif Tak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette esnaf ve sanatkarların sorunlarını dile getiren Arif Tak, "Biz her partiye eşit mesafedeyiz. Hedefimiz esnaf ve sanatkara hizmet etmektir. Bu yıl TBMM'den perakende yasamızın çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu. Esnaf Konfederasyonu ile hükümetin üzerinde anlaşacağı perakende yasasına kesin destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Tayan, "Esnaf ve sanatkar toplumun çok önemli bir denge unsurudur. Esnaf ve sanatkar yok edilmemelidir. Perakende yasasının çağdaş ülkelerin standardında ve ülkemiz şartlarında ele alınarak düzenlenmesi kaçınılmazdır. Bu konuda her zaman görüşmeye ve destek vermeye hazırım" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: