Bursagaz abone kampanyasını 31 Aralık’a kadar uzattı

Bursagaz, Bursa halkına fırsatlar sunmaya devam ediyor. 4 Eylül 2011 tarihinde sona eren ve yoğun...

Bursagaz, Bursa halkına fırsatlar sunmaya devam ediyor. 4 Eylül 2011 tarihinde sona eren ve yoğun ilgi gören kampanyanın ardından Bursalılara yeni fırsatlar sunacak “Bursagaz’dan Yılın Son Fırsatı” kampanyasının 31 Aralık 2011 tarihine kadar devam edeceği duyuruldu.
Doğalgaz iç tesisat dönüşüm maliyetlerinin çok küçük taksitler ile faizsiz ve masrafsız ödenebileceği kampanyada, Abone ve Güvence Bedeli'ne de taksit imkanı getirildi. Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, yeni fırsatlar kapsamında doğalgaza geçişi kolaylaştırmak için müşterilerine çeşitli imkanlar sunduklarını, iç tesisat maliyetleri için Aktifbank ve Krediver kuruluşları ile yapılan anlaşmalar çerçevesinde; 16 aya yüzde 0 faiz ve 36 aya varan taksit imkanının yanı sıra Abone Bağlantı ve Güvence Bedeli'ne de 3 taksit imkanı sağlayarak Bursa halkına kaçırılmayacak fırsatlar sunduklarını belirtti.
Tola, Bursa’da 100 metrekarelik bir dairenin ısıtılması için doğalgaz kullanmayı tercih edenlerin yıllık 1.051 TL ödeyerek kömüre göre yüzde 63, elektriğe göre yüzde 77 ve oduna göre yüzde 71 tasarruf sağladığını belirti. 594 bin gaz kullanıcısının doğalgazı kullanarak hem çevreye hem de bütçesine katkı sağladığını kaydeden Tola, Kış aylarında doğalgaz tesisat dönüşümünün yoğunlaştığını ve yığılmalar yaşanabileceğini söylerken Bursalıları, soğuklar sert yüzünü iyice göstermeden tesisat dönüşümlerini tamamlayarak doğalgazın konforuna kavuşmaya çağırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz