Bursagaz E-faturaya Kayıt Ol, Hediyeni Kap

Bursagaz, başlattığı e-fatura sistemi ile Bursa halkına büyük kolaylık sağlıyor. Bursagaz, yıl sonuna kadar elektronik...

Bursagaz, başlattığı e-fatura sistemi ile Bursa halkına büyük kolaylık sağlıyor. Bursagaz, yıl sonuna kadar elektronik fatura sistemine kayıt olan ilk 500 kişiye çeşitli hediyeler vermeyi planlıyor.

Bursagaz aboneleri doğalgaz faturalarına elektronik ortamdan da ulaşabilme imkânına sahip oldu. Müşteri portali üzerinden mevcut faturalını görebilen ve dilediklerinde çıktısını alabilen Bursagaz müşterileri, e-fatura bildirimi ile de faturalarını PDF formatında mail adreslerine iletilmesini isteyebilecek.

Reklam
Reklam

Bursagaz Bilgi Teknolojileri Müdürü Mehmet Ensari, mevcut faturalandırma sisteminin yanında elektronik ortamda da bu hizmetin başlatıldığını ve bu hizmetten faydalanmak için öncelikle www.bursagaz.com web sitesi üzerinden müşteri portaline üye olunması gerektiğini bildirdi. Sadece iki tıklama ile üyelik işlemlerinin tamamlandığı bilgisini aktaran Ensari, “Bursagaz web sitesinin ana sayfasında yer alan “Fatura Sorgulama” butonu altında bildirim almak istediğiniz mail adresinizi yazarak “Kaydet” demeniz yeterli olacaktır. Bu işlemleri yapmanızın ardından müteakip doğalgaz faturanız mail adresinize PDF olarak gönderilecektir. Ayrıca müşteri portali üzerinden e-fatura bildiriminin yanı sıra; endeks bildirimi, borç bilgilerinizi, ödenmiş ödenmemiş faturalarınızı, tesisat durumunuzu, online kazı izni başvuru formu, proje durumlarınızı görebilirsiniz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: