Bursagaz İnsan Kaynakları Zirvesine Sponsor Oldu

Bursagaz, Globalcv tarafından 12 Nisan tarihinde İstanbul Wow Convention Center'da düzenlenen 'İnsan Kaynakları Zirvesi'ne sponsor...

Bursagaz, Globalcv tarafından 12 Nisan tarihinde İstanbul Wow Convention Center'da düzenlenen 'İnsan Kaynakları Zirvesi'ne sponsor oldu.

"Yükselen Türkiye, Yükselen İnsan Kaynakları" teması ile gerçekleştirilen zirveye çok sayıda ünlü isim ve uzman konuşmacı olarak katıldı. Zirvede, "İş dünyasına yönelik potansiyeller değerlendirilerek işletmelerin kendilerini geliştirmelerine yönelik hedefler oluşturmaları", "KOBİ'lerin kurumsallaşmasına yönelik yöntemler", "İnsan kaynaklarındaki yeni trender" ve "KOBİ'lerin kurumsallaşma ve çağdaş insan kaynakları çabalarını tespit ve cesaretlendirme" konuları tartışıldı.

Reklam
Reklam

Bursagaz İnsan Kaynakları Birim Yöneticisi Miraç Polatlı, Bursagaz olarak şirketlerin en büyük sermayesinin insan kaynağı olduğunun şuurunda olduklarını söyledi. Polatlı, insan kaynağını iyi ve etkin yönetebilmek için öncelikle şirket stratejileriyle uyumlu bir organizasyon yapısı kurulması gerektiğini belirtti. Strateji ve şartlar değiştikçe, yeni şartlara uyumlu yapılanmaları gerçekleştirebilecek dinamik bir insan gücüne sahip olunması gerektiğini vurgulayan Polatlı, zirvenin sektördeki yeniliklerden haberdar olmak ve bilgi paylaşımı açısından çok faydalı geçtiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: