Bursagaz, Nisan Ayı Içinde 10 Bin Abone Aldı

Bursalıların yoğun ilgisi ile nisan ayı içinde 10 bin yeni abone daha Bursagaz ailesine katıldı....

Bursalıların yoğun ilgisi ile nisan ayı içinde 10 bin yeni abone daha Bursagaz ailesine katıldı. Nisan ayındaki 10 bininci aboneye ise altın hediye etti.

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Türkiye enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, müşterileri için sunduğu fırsatlar ile birlikte nisan ayı içinde 10 bin yeni müşteriyi daha doğalgaz konforu ile buluşturdu.

Bursagaz Müşteri İlişkileri Birim Yöneticisi Çetin Sabırlı, 2013 yılı ilk üç ayı içerisinde 6 bin BBS ve 29 Nisan itibarı ile alınan 10 bin BBS abonelik ile birlikte 16 bin BBS ve kümülatifte 792 bin 202 BBS aboneye ulaşıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

29 Nisan tarihinde 10 bininci Bursagaz müşterisi Ahmet Işık’a altın hediye eden Sabırlı, en ekonomik, konforlu ve çevreci yakıt olan doğalgazı seçen Bursa halkına teşekkür etti. Sabırlı, abonelik süreci ile ilk adımı tamamlayan müşterilerini, tesisat dönüşümlerini de kısa sürede tamamlayarak doğalgaz konforuna kavuşmaya çağırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: