Bursagaz, üniversitelilere 'Şebeke Tasarımı' eğitimi verdi

Bursagaz Proje Müdürlüğü tarafından Uludağ Üniversitesi Gaz ve Tesisat Teknolojileri Bölümü öğrencilerine 'Doğalgaz Şebekesi Tasarımı'...

Bursagaz Proje Müdürlüğü tarafından Uludağ Üniversitesi Gaz ve Tesisat Teknolojileri Bölümü öğrencilerine 'Doğalgaz Şebekesi Tasarımı' ve 'Gaswork Programı Eğitimi' verildi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Gaz ve Tesisat Teknolojisi Bölümü Bilgisayar Laboratuvarı’nda öğretim görevlisi Uğur Öz’ün koordinatörlüğünde düzenlenen ve Proje Uzmanı Rıfat Kurtuluş tarafından verilen eğitim kapsamında, 3 hafta boyunca derste anlatılan teorik eğitimlerin gerçek uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Toplam 32 öğrencinin katıldığı eğitim sonunda yapılan uygulamalı sınav, öğrencilerin 2. vize notları olarak değerlendirildi.

Reklam
Reklam

Eğitim ile ilgili açıklama yapan Rıfat Kurtuluş, Bursagaz olarak bir Bursa markası olma bilinci ile hareket ettiklerini, bu kapsamda sosyal sorumluluk projelerine ellerinden geldiğince destek verdiklerini söyledi.

Üniversite - özel sektör işbirliğinin en önemli adımının, teorik eğitimin yanında uygulamalı eğitiminde gerekliliği olduğunu vurgulayan Kurtuluş, bu kapsamda bilgi birikimini eğitim hayatında daha yetkin insan kaynağı yetiştirmeye yardımcı olmak için paylaşmaya her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz