Bursagaz Yatırımlarına Devam Ediyor

Mevzuat gereği imarlı bölgelere doğalgaz götürme zorunluluğunu 2009 yılında tamamlayarak Türkiye’de doğalgaz dağıtım şirketleri arasında...

Mevzuat gereği imarlı bölgelere doğalgaz götürme zorunluluğunu 2009 yılında tamamlayarak Türkiye’de doğalgaz dağıtım şirketleri arasında bir ilki yerine getiren Bursagaz, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

2009 yılından bu yana yatırımlarına genişleme bölgeleri, toplu konut alanları ve yeni yapılaşmalarla devam eden Bursagaz, bu yılki yatırım programına 5 köyü dâhil etti. 2012 Bursagaz yatırım programı kapsamında imar planı çalışmaları tamamlanan Osmangazi ilçesine bağlı Ahmetbey Köyü, Çağlayanköy ve Aksungur Köyü ile Mudanya Hasköy ve Mürselköy’de doğalgaz alt yapı çalışmalarına başlandı.

Reklam
Reklam

Bursagaz Proje Müdürü Fatih Er, bu köyleri çalışma kapsamına aldıklarını, bir kez daha Bursa halkına doğalgaz hizmetini götürecek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Er, Osmangazi’nin Aksungur Köyü’nde 5 bin metre polietilen ana hat ve bin 200 metre servis hattı, Çağlayanköy’de 6 bin 880 metre polietilen hat ile 3 bin 330 metre servis hattı, Ahmetbey Köy’de 4 bin 450 metre polietilen ana hat ile bin 300 metre servis hattı ile Mudanya’ya bağlı Hasköy’de 5 bin metre polietilen ana hat ile bin 450 metre servis hattı, Mürsel Köy’de de 5 bin metre polietilen ana hat ve bin 300 metre servis hattı yapımının tamamlanacağını belirtti.

Çalışmaların kasım sonunda tamamlanarak 5 köye gaz verileceğini bildiren Er, bu bölgelerde oturan vatandaşların doğalgazdan bir an önce faydalanmak için abonelik işlemlerini tamamlamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: