Bursagaz Yolbil İle Sahada Da ‘online’

Alman enerji devlerinden EWE AG’nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz, Ankara’da 7’ncisi düzenlenen...

Alman enerji devlerinden EWE AG’nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz, Ankara’da 7’ncisi düzenlenen ‘Mapinfo Kullanıcı Konferansı’na harita ve CBS birimi proje ekibi ile katıldı.

Konferansa birçok kurumdan yetkililer katılırken, konuşmacılar Mapinfo uygulamalı CBS tabanlı alt yapı bilgi sistemleri hakkında bilgi verdi. Bursagaz Proje Müdürü Fatih Er, Bursagaz’ın çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Er’in ardından söz alan harita ve CBS birimi coğrafi bilgi sistemleri proje ekibinden Selin Ataman, katılımcılara ‘Bursagaz doğalgaz coğrafi bilgi sistemleri’ hakkında bilgi verdi. Ataman, sunumda Bursagaz’ın şebeke yapısı ve büyüklüğünden, CBS uygulamasının amacı ve kapsamından bahsederken, CBS-SAP entegrasyonu ve CBS’de yapılan uygulamalardan da örnekler gösterdi.

Reklam
Reklam

Araç ve işletme faaliyetlerinin online takibi (Yolbil) projesini anlatan Bursagaz Proje Müdürü Fatih Er ise, ihbar alma ve değerlendirme prosedürünün Yolbil projesi ile değiştiğini belirtirken, artık acil ekiplerinin ihbarları sahada online olarak takip ettiğini, kayıtların online yürütüldüğünü ve bu kayıtların aynı zamanda Yolbil projesinin entegre olduğu SAP sisteminde de tutulduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: