Bursagaz'da Kutlu Doğum Heyecanı

Bursagaz, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle tüm çalışanlarına kırmızı gül dağıttı. Bursagaz personeli gülleri, Bursagaz Genel...

Bursagaz, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle tüm çalışanlarına kırmızı gül dağıttı. Bursagaz personeli gülleri, Bursagaz Genel Müdür Danışmanı Mehmet Yaşar Çerçi ile Bursagaz İnsan Kaynakları Yöneticisi Mevlüt Yazıcı’nın elinden aldı.

Bursagaz çalışanlarının Kutlu Doğum Haftası’nı kutlayan Çerçi, "Allah'ın Resulü, âlemlere rahmettir. Uyarıcı ve müjdeci bir peygamberdir. Kendi arzusuna göre değil, Allah'ın vahyine göre konuşandır. En güzel örnekler hep onda vardır. İnsanlık için kurtuluşun reçeteleri onun hayatında, sözlerinde ve onun yaptıklarında vardır. Sadece ümmetinin değil, bütün insanların dünyada ve ahirette iyiliğini, huzurunu, refahını isteyendir." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İslam’ı doğru anlamak istiyorsak, İslam’ın insana verdiği önemi anlamak istiyorsak bizim bakacağımız örnek Allah'ın Resulüdür” diyen Yazıcı ise tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftası’nı kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz