Bursagaz’dan Köylere Doğalgaz

Alman enerji devlerinden EWE AG’nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz, Aksungur, Ahmetbeyköy, Hasköy,...

Alman enerji devlerinden EWE AG’nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz, Aksungur, Ahmetbeyköy, Hasköy, Çağlayan ve Mürselköy’de ilk aboneliklerin kabulüne başladı.

Bursagaz Proje Müdürlüğü Harita ve CBS Birimi, köylerde alınacak doğalgaz aboneliklerine ait doğru adres verilerinin tespitlerinin yapılabilmesi için, yatırım yapılan köylere giderek burada abonelik işlemlerini Bursagaz Coğrafi Bilgi Sistemleri üzerinden başlattı.

Köylere yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Harita ve CBS Birimi Yöneticisi Nergis Türker, Bursagaz’ın 2012 yatırım programı kapsamına alınan Osmangazi’ye bağlı Aksungur Köyü, Ahmeybey Köy, Çağlayan, Mudanya’ya bağlı Hasköy ile Mürselköy muhtarlıklarında sistemler kurduklarını ve Bursagaz Proje Müdürlüğü ile Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarının muhtarlıklarda abonelik işlemleri için gelen vatandaşlara hizmet verdiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Bu uygulamadan vatandaşların memnunluk duyduğunu da dile getiren Türker, söz konusu bölgelerde oturan ve henüz abone olmayan vatandaşların bu hizmetten yararlanabilmek için en kısa sürede başvurmaları gerektiğinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: