Bursagaz'ın Düzenlediği Bilgi Yarışmasında Geri Sayım Başladı

Bursagaz'ın düzenlediği Liselerarası Çevre Konulu Bilgi Yarışması'nda 10 okulun katılımıyla final turu gerçekleştirilecek.

Bursagaz'ın düzenlediği Liselerarası Çevre Konulu Bilgi Yarışması'nda 10 okulun katılımıyla final turu gerçekleştirilecek.

Bursa'nın 7 ilçesinde yapılan ön eleme turlarının ardından 21 okulun katılımıyla gerçekleştirilen yarı final sonucunda finale katılmaya hak kazanan 10 okul, 31 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 16:00 - 18:00 arasında Almira Hotel'de yarışacak.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, "Yaşadığımız dünyayı dedelerimizden miras değil, gelecek nesillere bırakacağımız bir emanet olarak görüyoruz, bu nedenle gerçekleştirdiğimiz her projede ve tüm iş adımlarımızda çevreye ve insan sağlığına zarar vermeden, hatta bu konulara pozitif destek sağlayarak yön vermeye çalışıyoruz. Yeni neslin de bu bilinçle hareket etmesini sağlamanın yolunun eğitimden geçtiğinin de farkındayız. Bu noktada gençlerimize, eğitimcilerimize, spora, sağlığa, eğitime ve çevreye pozitif ayrımcılıkla yaklaşıyoruz. Gençlerimizi teşvik edici, çevreye karşı farkındalık yaratıcı etkinlikler düzenliyoruz. 31 Mayıs'da gerçekleştireceğimiz ll. Çevre Konulu Bilgi Yarışması da bu çalışmalarımızdan bir tanesi" dedi

Reklam
Reklam

Tola, final yarışması sonucunda birinci olan okulun öğrencilerine 3000 TL, ikinci olan okulun öğrencilerine 1500 TL ve üçüncü olan okulun öğrencilerine de 750 TL ödül verileceğini, tüm katılımcı öğrencilere de yarışmaya katılım sertifikası takdim edeceklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: