Bursagaz'ın İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Antalya’da Yapıldı

Bursagaz’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın üçüncüsü...

Bursagaz’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın üçüncüsü 2012 yılını değerlendirmek ve 2013 hedeflerini ortaya koymak amacıyla Sorgun Voyage Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Bursagaz yönetim takımı, EWE Enerji Genel Müdürü Bekir Sami Acar ve EWE Turkey Holding CFO’su Frank Quante katıldı.

EWE Turkey Holding CFO’su Frank Quante, 2013 için planlanan proje ve belirlenen hedeflerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ve tüm ekibini tebrik etti.

Reklam
Reklam

Şirketin kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerinin ve amaçlarının değerlendirildiği toplantıda gerçekleştirilen work shoplar ile katılımcıların maksimum paylaşım sağlamaları hedeflendi. Bursagaz 2013 stratejik yapılanmasının görüşüldüğü aktivite boyunca, katılımcılar yeni yılda gerçekleşecek projeler ile ilgili görüşlerini paylaşırken, süreçlerin daha etkin bir şekilde yönetilmesi için motivasyon platformları da değerlendirilmeye alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: