BURSAGİAD, Kimse Yok Mu Derneği'nde Iftar Verdi

Bursa Genç İşadamları Derneği (BURSAGİAD) üyeleri, Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi'nin iftar sofrasında bin...

Bursa Genç İşadamları Derneği (BURSAGİAD) üyeleri, Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi'nin iftar sofrasında bin 200 kişiye iftar yemeği verdi.

Görükle’de kurulan iftar sofrasında her kesimden öğrenciler ve Görükleli vatandaşlar bir araya geldi. BURSAGİAD Başkanı Nilüfer Çevikel ve yönetim kurulu üyeleri de öğrencilerle birlikte oruç açtı. Görükle halkıyla, Uludağ Üniversitesi’nde yaz okuluna devam eden çok sayıda öğrencinin ilgi gösterdiği iftara bin 200 kişi katıldı.

BURSAGİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde geçmesi gerektiğini söyledi. Ramazan’da paylaşmanın önemini hatırlatan Çevikel, "Biz BURSAGİAD üyesi sanayiciler olarak böyle anlamlı bir yardımda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler yalnızca kendimizden sorumlu değiliz. Muhtaç olanların yardımına da koşmalıyız ki, üyesi olduğumuz derneğin misyonunu yerine tam manası ile getirmiş olalım." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: