Bursalı Çocuklar Yaz Tatilini Bilim Kampıyla Renklendiriyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Başımıza İcat Çıkarın’ fikriyle ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ‘Bilim Yaz...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Başımıza İcat Çıkarın’ fikriyle ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ‘Bilim Yaz Kampı’nın 2. döneminde sertifika heyecanı yaşandı.

‘Bilim Yaz Kampı’nın 2. dönem öğrencileri sertifikalarını, Bilim ve Teknoloji Merkezleri Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Derneği Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ın elinden aldı. Bilim ve Teknoloji Merkezi Geçici Sergi Alanı’nda düzenlenen sertifika törenine öğrencilerin aileleri de katıldı. Tüm haftayı bilimsel eğitimler ve aktivitelerle geçiren öğrenciler, çalışmalarıyla velilerine bilimsel gösteriler de sundu.

Reklam
Reklam

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ ve Bursa Teknik Üniversitesi’nin akademik katkılarıyla, Bilim ve Teknoloji Merkezleri Enstitüsü ile Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından yürütülen ‘Bilim Yaz Kampı’ 2. dönemine katılan öğrenciler, kampta bilim ve teknoloji alanındaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduklarını dile getirdi.

Kültür AŞ Genel Müdürü Rıfat Bakan ise velilerden çocuklarının kişisel gelişimleriyle ilgili olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, 2. dönem bitmesine rağmen halen kampın ilk dönem öğrencilerinden ve velilerinden teşekkür e-maili ve telefonları aldıklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan Bilim Yaz Kampı’nın 25-29 Haziran’daki üçüncü ve konaklamalı dönemi de bugün başladı. Vatandaşlar, kampla ilgili detaylı bilgiye 'www.bilimokulu.com' adresinden ulaşabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: