Bursalı Dansçılar, Hatıra Ormanı Oluşturdu

 Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu, Çağlayan köyünde 2 bin 200 fidan dikerek "Karagöz Halk Dansları Hatıra Ormanı" oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu, Çağlayan köyünde 2 bin 200 fidan dikerek "Karagöz Halk Dansları Hatıra Ormanı" oluşturdu. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karagöz Halk Dansları Topluluğu, Çağlayan köyünde oluşturulan hatıra ormanına 2 bin 200 sarı çam fidanı dikti. Çalışmalarıyla her zaman kentlilik bilincine dikkati çeken topluluğun üyeleri, sosyal sorumluluk hedefiyle ilk kez bir hatıra ormanı oluşturarak kentteki tüm halk dansları ekiplerine örnek oldu. Dünya çapında başarılarıyla Bursa'nın gururu olan topluluk üyeleri, önemli bir çalışmayı hayata geçirerek yeni nesillere sağlıklı bir gelecek bırakmak için çevreye duyarlı olmaları konusunda tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: