Bursalı Güreşçiler Karadağ'dan Madalya Ile Döndüler

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu güreşçiler Enes Uslu ile Tolga Yönel, Karadağ’da yapılan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda...

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu güreşçiler Enes Uslu ile Tolga Yönel, Karadağ’da yapılan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

Karadağ’ın Bar şehrinde yapılan şampiyonaya iyi bir başlangıç yapan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün 63 kilodaki sporcusu Enes Uslu, birinci turda Letonyalı ve ikinci turda da Gürcü rakibini yenerek yarı finale kaldı. Yarı finalde Azeri sporcuya yenilen Uslu, üçüncülük maçında Ermeni rakibini yenerek kilosunda Avrupa üçüncüsü oldu.

İlk turda Gürcü rakibini yenen Büyükşehir Belediyespor’un 76 kilodaki güreşçisi Tolga Yönel, ikinci turda da Letonyalı rakibini yenerek, yarı finale çıktı. Yarı finalde Ukraynalı güreşçiye kaybeden Yönel, üçüncülük maçında Belaruslu rakibini yenerek Avrupa üçüncüsü olmayı başardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz