Bursalı Hanımlara Şık Görünmede İvana Sert Tüyoları

Bursa’da bir alışveriş merkezinde kadınlara şık görünmenin tüyolarını anlatan ünlü moda tasarımcısı İvana Sert, hanımların...

Bursa’da bir alışveriş merkezinde kadınlara şık görünmenin tüyolarını anlatan ünlü moda tasarımcısı İvana Sert, hanımların ilgi odağı oldu. Kıyafetleriyle gelen Bursalı kadınlara stil danışmanlığı yapan Sert, "Bursalı hanımlar kıyafet seçimlerinde benden tam not aldılar" dedi.

Kendi tasarımlarını kendisinin tanıtmasıyla şöhreti yakaladığını belirten İvana Sert, "Sürekli çalışıp televizyon programı sunmak ve kendime iyi bakmak sayesinde başarıyı yakaladım. Şöhretten çok memnunum. Bursa'ya sık geliyorum. Uludağ'a kayak yapmaya çok geldim. Bursa'nın kebaplarını çok seviyorum. Beni herhangi bir zamanda Bursa'da kebap yerken görebilirsiniz. Bursa küçük bir şehir, ama çok güzel" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kadınlara kıyafet, saç ve güzellik danışmanlığı yapan Sert, Bursalı hanımlara hangi kıyafeti, hangi rengi ve saç stilini tercih etmeleri gerektiği konusunda önemli tüyolar verdi. En iyi stili yapana da kendi tasarımı olan ayakkabıyı hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: