Bursalı Kübra Bu Hafta Elendi

O Ses Türkiye'ye iddialı bir giriş yapan ve bu sezonun favorilerinden biri olarak gösterilen Bursalı...

O Ses Türkiye'ye iddialı bir giriş yapan ve bu sezonun favorilerinden biri olarak gösterilen Bursalı yarışmacı Kübra Lana, programın bu hafta yayınlanan bölümünde son performansıyla ekranlardaydı.

Yarışmanın "Bire Bir" adını taşıyan ve yarışmacıların ikili olarak eşleştirilip ayrı ayrı performans sergiledikleri bu etabında Kübra Lana, Şebnem Ferah'tan "Bu Aşk Fazla Sana" isimli şarkıyı seslendirdi. Takım koçu Hadise'nin tercihi Ebru Gündeş şarkısı söyleyen yarışmacıdan yana olunca, Kübra Lana O Ses Türkiye'ye veda etti.

Reklam
Reklam

Müzik çalışmalarını İstanbul'da sürdüren ve yavaş yavaş beste yapmaya da başlamak istediğini belirten Kübra Lana, 23 Şubat Cumartesi gecesi Bursa Hayal Kahvesi'nde konuk solist olarak sahne alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: