Bursalı Kursiyerler "yemin" Ederek Izci Oldu

Bursa'da Yunusemre Gençlik Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdüren izcilik kursu öğrencileri, düzenlenen törenle izcilik yemini etti.

Bursa'da Yunusemre Gençlik Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdüren izcilik kursu öğrencileri, düzenlenen törenle izcilik yemini etti. Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, izci lideri Sevgi Acar nezaretinde yaklaşık 2 aydır süren izcilik eğitimi tamamlandı. Haftanın 2 günü yapılan çalışmalarda yardımlaşma ve dayanışma, insan ve doğa sevgisi, doğada yaşam gibi konuları gören 25 öğrenci, başarıyla sona eren eğitim sürecinin ardından yemin ederek izci olmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: