Bursalılar girdi, Araplar izledi!

Bursalılar, Saitabat Şelalesi’nin buz gibi sularında serinledi, Arap turistler ortaya çıkan manzarayı keyifle izledi.

Bursa’da aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, Saitabat Şelalesi’nin buz gibi sularında serinlerken, Arap turistler önce keyifle izledi, ardından serin sulara kendilerini bıraktı.

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Bursa’da yaşanan çöl sıcakları nedeniyle vatandaşlar kendilerini serin yerlere bıraktı. Bursalıların akın ettiği Saitabat Şelalesi, Arap turistlerle birlikte renkli görüntülere de sahne oldu.

Sıcaktan bunalan Bursalılar, Saitabat Şelalesi’nin buz gibi sularında serinledi. Şelalenin aktığı yerde ise çocuklar, soğuk suya aldırış etmeden doyasıya yüzdü. Şelalenin bulunduğu köprüden suya giren vatandaşları izleyen Arap turistler, ayakkabılarını çıkararak serin sulara girdi.

Reklam
Reklam

BUZ GİBİ SULARDA RENKLİ OYUN

Çoluk çocuk şelaleye akın eden vatandaşlar, serin sulara girerek sıcak havadan bir nebze olsun uzaklaştı. Çocuklar, buz gibi sularda ayaklarını sokarak oyunlar oynadı. İlginç görüntüler sergileyen vatandaşlar, serinledikten sonra çam ağaçlarının bulunduğu piknik alanında mangal yaparak Pazar gününün tadını çıkardı.

HABERİN VİDEOSU:

bursadabugun.com/haber/bursalilar-girdi-araplar-seyretti-ozel-haber-97956.html

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: