Bursa’nın Filmlerine Volga Tamöz İmzası

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürütülen ‘Etkin Şehir’ projesi desteğiyle Karagöz Sinema Atölyesi tarafından çekilecek ‘Bursa’...

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürütülen ‘Etkin Şehir’ projesi desteğiyle Karagöz Sinema Atölyesi tarafından çekilecek ‘Bursa’ konulu filmlerin müzikleri ünlü sanatçı Volga Tamöz imzasını taşıyacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen ‘Etkin Şehir’ projesi ortaklarının desteklediği ve Karagöz Sinema Atölyesi’nin çekeceği 16 kısa filmin de yer alacağı ‘Bursa Film Oluyor’ çalışması, ünlü bestekar, aranjör ve prodüktör Volga Tamöz’ün müzikleriyle renklenecek.

Reklam
Reklam

Balibey Han’da yapılan basın toplantısında projeden dolayı heyecan duyduğunu dile getiren Volga Tamöz, “Bursa ile ilgili yapılması planlanan bu kültürel çalışmalardan çok etkilendim. Çok iyi işler yapılacağına inanıyorum. Ben de akademik kariyerimin 6 yılını film müzikleri üzerine yapan biri olarak 20 yılı geçen profesyonel çalışmalarımla bu projeye ne kadar yararlı olabiliriz, ne yapabiliriz diye düşündük. İyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum” dedi.

Tamöz, Bursa’nın tanıtılacağı bu çalışmalardan keyif almayı önemsediğini anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Enver Karakoç, ‘Bursa Film Oluyor’ projesinin Bursa’yı tümüyle tanıtacak bir çalışma olduğuna işaret ederek, “İstanbul’un gölgesinde kalan Bursa’yı kültür ve sanat alanına İstanbul’un da önüne çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Bursa’yı önce Bursalıların tanımaları gerektiğini vurgulayan Karakoç, “Sultanlar şehrini önce Bursa’ya sonra Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz. Bursa’ya dur durak yok” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Mayıs ayında çekilecek 16 kısa filmin ardından Kültürpark Arena’da ‘Etkin Şehir Şenliği’ düzenlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: