Bursa'nın Sultanları 1. Lig'de

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Eskişehir'de sergilediği başarılı performansla 'Aroma Bayanlar 1. Ligi'ne adını...

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Eskişehir'de sergilediği başarılı performansla 'Aroma Bayanlar 1. Ligi'ne adını yazdırdı.

Aroma Bayanlar 2. Ligi Final grubunda ilk maçını kaybeden ancak önceki gün Karşıyaka'yı dün de Ankara Karayolları'nı 3-1'lik skorla mağlup eden Bursalı voleybolcular, hedefine ulaştı. Antrenör Emin İmen'in öğrencileri, çok büyük bir başarıya imza atarak, final grubu maçlarında güçlü rakiplerini dize getirip Aroma Bayanlar 1. Ligi'ne imzasını attı. Organizasyonun son gününde Ankara Karayolları ile karşılaşan Bursa temsilcisi, maça fırtına gibi başladı. İlk iki seti 25-20'lik skorlarla kazanan Büyükşehir Belediyesi, 2-0'la öne geçti. Maçın üçüncü setinde toparlanan Başkent ekibi karşısında mücadeleyi bırakmayan Bursa takımı, setin 25-20 Karayolları lehine sona ermesine engel olamadı. Çekişme 4. sete de taşındı. Genç bir kadroya sahip olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü bayan voleybolcuları, son anlarda sakin kalarak setten 27-25 maçtan da 3-1 galip ayrıldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybolcuları bu sonuçla Aroma Bayanlar 1. Ligi'nde önemli bir başarıya imza attı.

Reklam
Reklam

Antrenör Emin İmen, takımına çok güvendiğini belirterek, "Başarılı bir performans sergiledik. Çok emek verdik ve başarılı olduk. Kazanacağımıza çok inanmıştık. Bütün sporcularımı kutluyorum. Aynı başarıyı 1. ligde de sürdüreceğimize inanıyorum" dedi.

Maçı heyecanla izleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın da Bursa'nın her konuda marka olduğuna işaret ederek, "Bursa, örnek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı da Bursa'nın voleybolda da marka olduğunu gösterdi" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ise voleybolcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, Belediyespor'a her konuda destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz