Bursa’nın Yeşiline Doruk Katkısı

Bursalılara sağlık alanında hizmet sunan Doruk Sağlık Grubu, sosyal sorumluluk anlayışıyla yeşil Bursa’nın yeşil kalması...

Bursalılara sağlık alanında hizmet sunan Doruk Sağlık Grubu, sosyal sorumluluk anlayışıyla yeşil Bursa’nın yeşil kalması için mücadele veriyor. Doruk Yıldırım Hastanesi, Osmangazi Belediyesi’nin başlattığı “Bir Milyon Fidan Kampanyası”nın bir ayağı olan Selçukgazi köyünün yeşillendirme çalışmalarına 3 bin 500 fidanlık destek verdi.

Orman Haftasına denk gelen törende, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, Doruk Sağlık Grubu ve çok sayıda davetli hazır bulundu.“Yeşil Türkiye dağda yeşillenecek” anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, “Çalışmalar için belediyelerden de destek istedik. Desteklerinden ötürü öncelikle Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve Bursa yeşilleniyor. Buraların ağaçlandırılması, erozyon, heyelan gibi doğal felaketler karşısında Bursa’yı koruyacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Yeşil Bursa’nın yeşil kalmasını istedikleri için “Bir Milyon Fidan Kampanyası”nı başlattıklarını ifade den Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, “Yoğun ve çarpık yerleşme Bursa’nın yeşil özelliğini kaybetmesine sebebiyet verdi. Biz de başlattığımız kampanyayla Bursa’nın yeniden yeşil Bursa olarak anılmasını istiyoruz. Buranın yeşillenmesi hem burada yaşayanlara hem de Bursa’ya bir güzellik katacaktır” şeklinde konuştu.

Doruk Sağlık Grubu’nun Bursa’nın yeşillendirme çalışmalarına yaptığı katkılardan övgüyle bahseden Dündar, Doruk Sağlık Grubu’na teşekkür ederek çiçek takdim etti. Daha sonra da Doruk Sağlık Grubu’yla birlikte fidan dikildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz