Bursapor’da Kombine Bilet Fiyatları Açıklandı

Bursaspor Yönetim Kurulu, 2013-2014 sezonu kombine kart fiyatlarını belirledi.Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada yönetim...

Bursaspor Yönetim Kurulu, 2013-2014 sezonu kombine kart fiyatlarını belirledi.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada yönetim kurulu, kombine kartların Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları müsabakalarında (Grup müsabakaları dahil) geçerli olacağını açıkladı. Kulüp, Bursaspor sevgisini yayabilmek için bayan ve 12 yaş altı erkek çocuklara özel fiyat indirimine gitti. Bayan ve 12 yaş altı erkek çocuklara yüzde 20 indirimli kombine kart satılmasına karar verildi. Yönetim kurulu ayrıca daha önceki yıllarda ‘çocuk tribünü’ olarak adlandırılan tribünü ‘aile tribünü’ olarak yeniden yapılandırılmasına karar kıldı. Aile tribününden kombine kart alacak olan taraftarlar en az "Baba-Anne ve çocuk" olmak üzere 3 adet kombine kart alabilecek. Pakette çocuk sayısında ise sınırlama olmadığı öğrenilirken, aile paketinde erkek çocuklarına 12 yaş altı sınırlamasının olacağı bildirildi. Aile tribününe maç günlerinde bayan ebeveynsiz girişe de izin verilmeyeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kombine kartlarının satışına Temmuz ayının ilk haftasında başlanılması planlandığını ifade eden yönetim kurulu üyeleri, satış noktaları ve tarihi ilerleyen günlerde resmi yayın organları tarafından duyurulacağını söylediler. Kulüp yetkilileri, satışların nakit veya kredi kartı ile yapılacağını açıkladı.

2013-2014 SEZONU MÜSABAKA BİLET FİYATLARI

BURSAGAZ VİP A-B tribünü 1. sıra 300 TL, BURSAGAZ VİP A-B tribünü 2-6 sıralar 200 TL, kapalı A-B tribünleri 50 TL, maraton tribünü 30 TL, kapalı kale arkası tribünü 20 TL olarak belirlenirken, açık kale arkası tribünü ve misafir tribünü müsabaka öncesi belirlenecek.

2013-2014 SEZONU KOMBİNE KART FİYATLARI

BURSAGAZ VİP A-B Tribünü 1. sıra bay 3 bin, bayan ve çocuk 2 bin 400, BURSAGAZ VİP A-B tribünü 2-6 sıralar bay 2 bin, bayan ve çocuk bin 600 TL, kapalı A-B tribünleri bay 600, bayan ve çocuk 480 TL, maraton tribün bay 300, bayan ve çocuk 240 TL, kapalı kale arkası tribünü bay 150, bayan ve çocuk 120 TL, açık kale arkası tribünü bay 100, bayan ve çocuk 80 TL, baba-anne ve çocuktan oluşan çekirdek aile paketi 720, çocuk sayısına göre 3'lü paket fiyatı çocuk başına 240 TL.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz