Bursaspor, 3 Puan Parolasıyla Karabük'e Gitti

Bursaspor, Spor Toto Süper ligin 21. haftasında yarın akşam deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçı için...

Bursaspor, Spor Toto Süper ligin 21. haftasında yarın akşam deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçı için Karabük'e gitti.
Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde ilk sınavına çıkacak olan yeşil-beyazlı takım, sabah saatlerinde son antrenmanını yaparak tamamladı. Bursaspor takımı saat 13.30'da kara yolu ile Karabük'e hareket etti.
Takımla ilk maçına çıkacak olan Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın oldukça heyecanlı ve kararlı olduğu gözlendi. Karaman'ın, takım otobüsü yerine yöneticilerin bulunduğu VİP minibüsü binmesi dikkat çekti.

Reklam
Reklam

KALECİ CARSON, FERHAT VE SESTAK YOK
28 kişilik kafilede kaleci Harun, Batuhan, Serdar Aziz, Hakan Aslantaş, Edu, Basser, Şener, Bekir, İbrahim Öztürk, Okan Deniz, Musa¸Tuncay, Batalla, Pinto, Ferdinand, Belluschi, Forsell, Ozan Tufan, Murat Yıldırım, Sercan Şen, Ömer Erdoğan yer aldı. Sakatlıkları devam eden Sestak, Ferhat Kiraz, Vederson ve kaleci Carson Karabük'e götürülmedi.

ÖMER: GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ

Karabük'e hareket öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı takımın kaptanı Ömer Erdoğan, şunları dile getirdi: "Karabükspor özellikle Mesut hocanın gelişiyle iyi bir çakış yakaladı. Biz de yerimizi korumak ve daha yukarılara tırmanmak için önemli bir deplasman. Galibiyet için gidiyoruz. İnşallah üç puanla döner, üst sıralara yaklaşırız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: