Bursaspor Akşam Sezonu Açıyor

BURSA, (DHA)- BURSASPOR,  2017-2018 Futbol Sezonu'nun hazırlıklarına yarın Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Yeşil beyazlı futbolcular, saat 18.00’de toplanıp ilk çalışmayı saat 20.00’de yapacak. Geçtiğimiz

BURSA, (DHA)- BURSASPOR, 2017-2018 Futbol Sezonu'nun hazırlıklarına yarın Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Yeşil beyazlı futbolcular, saat 18.00’de toplanıp ilk çalışmayı saat 20.00’de yapacak.
Geçtiğimiz sezon son maçında ligde kalmayı başaran Bursaspor, 2017-2018 futbol sezonu için bir araya gelecek. Yeşil beyazlılar, Fransız teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde sezonun ilk çalışması için sahaya çıkacak.
Bursaspor'dan yapılan açıklamada 15 gün süre ile Bursa’da çalışacak olan yeşil beyazlılar, ikinci etap kamp çalışmaları için 16 Temmuz’da Avusturya’ya gidecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: