Bursaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Galibiyet Parolası Ile Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Bursaspor, bu maçın...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürdü.

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Takımda morallerin yerinde olduğu gözlenirken, Medical Park Antalyaspor maçına da galibiyet parolası ile hazırlıklar sürüyor.

Reklam
Reklam

Saha ortasında yapılan kısa toplantının ardından ısınma hareketleriyle başlayan antrenman ardından düz koşu ile devam etti. Çalışmanın basına kapalı bölümünde ise yarım sahada maçla devam etti. Kaleciler ise ayrı çalışmasını sürdürdü. Bursaspor yarın yapacağı çalışma ile Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Sakatlıkları bulunan Sebastian Pinto ısınma hareketlerinin ardından takımdan ayrı olarak çalışırken, Yavuz Özkan ise antrenmana dahi çıkmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: